parallax background

Complete verhuizing

Zorgeloos verhuizen
Alles laten verhuizen is wel zo makkelijk. Alles in één dag over scheelt dagenlang gesleep. En, niet onbelangrijk, verhuizen is met Top Notch Mobility goedkoper dan u in eerste aanleg zou denken.

Maar hoe komt u te weten wat de verhuisprijs in uw specifieke geval zal zijn? Een verhuisprijs wordt met name bepaald aan de hand van drie componenten: De hoeveelheid te verhuizen goederen, de af te leggen afstand en de laad- en lossituatie. Een en ander wordt in de vorm van een offerte naar u toegezonden. Maar om een offerte te kunnen maken is het veelal noodzakelijk dat er een verhuisadviseur van Top Notch Mobility bij u langs komt.

Dit bezoek is uiteraard geheel gratis en volstrekt vrijblijvend.

Onze verhuisadviseur bekijkt samen met u al uw meubilair dat mee gaat tijdens de verhuizing en noteert dit op een verhuislijst. Tevens maakt de verhuisadviseur een inschatting van het aantal verhuisdozen dat u nodig heeft om alle kleinere items in te kunnen verpakken. Deze verhuisdozen ontvangt u overigens tijdig en gratis in bruikleen en wij leveren dan gelijk ook gratis verhuisstickers en inpakpapier. Ook gratis is het gebruik van schilderijboxen (voor posters, etsen, spiegels en schilderijen) en garderobeboxen voor uw hangkleding. De schilderijboxen en garderobeboxen zijn op de verhuisdag in de verhuiswagen aanwezig.

Daarnaast let de verhuisadviseur op meubelstukken die voor de verhuizing uit elkaar gehaald dienen te worden en/of meubilair dat speciale aandacht van de verhuizers nodig heeft. Hij overlegt met u of ons verhuisbedrijf het meubilair demonteert of dat u dit zelf wenst uit te voeren.

Wil ook u op uw verhuiskosten besparen en bent u benieuwd wat een verhuizing in uw geval zou kosten? Bel ons eens op en vraag om een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

 

 
× Stuur een bericht op Whatsapp