parallax background

Particuliere verhuizing

Binnen Nederland
Op jaarbasis verhuizen wij binnen Nederland vele huishoudens na volle tevredenheid . Verhuizen is al jaren lang ons vak en daarom pakker wij elke verhuizing met de grootst mogelijke zorg aan. Voordat u gaat verhuizen komt een van onze adviseurs vrijblijvend bij u langs om het volume van u inboedel vast te stellen, de laat situatie te inspecteren en kunt u uw wensen kenbaar maken.

Naar het buitenland?
U krijgt een baan aangeboden in het buitenland, of u gaat gewoon genieten in een zonnige streek van een onbezorgde oude dag? Dan komt er vaak meer bij kijken dan alleen inpakken en wegwezen! Maar ook dan bent u bij ons op het juiste adres. De verhuizers van Top Notch Mobility zijn als geen ander thuis op het regelen van het bij komende papierwerk. Denk eens aan bijvoorbeeld bij inklaringsformulieren etc.

Wilt u uw gehele verhuizen door ons laten verzorgen, of wilt u ook zelf de handen uit de mouwen steken? Bij ons bent u aan het juiste adres voor beiden. Tevens kunnen wij u op een vakkundige wijze ondersteunen bij het in en uitpakken van de verhuisdozen.

Neem contact op

 

 
× Stuur een bericht op Whatsapp